De kracht van Zwanger-Fit

De veranderende kracht van Zwanger-Fit.

Je bent zwanger en dan verandert er veel.

Je leven verandert van alleen kind en kleinkind zijn van iemand naar moeder zijn. Je lichaam is niet meer van jou alleen, je huisvest je baby en je wilt voor allebei goed zorgen. Je wilt fit blijven maar in balans met wat je aan kan in die fase van je zwangerschap. Liefdevol met jezelf omgaan naar een leven wat zich eerst afspeelt in de hele wereld, en dat wereldje wordt steeds kleiner tot de geboorte van je kind. En daarna ga je samen de wereld weer ontdekken en vergroten en begeleid je je kind hierin door vertrouwen in de toekomst te hebben en te geven.

Bewegen, op muziek, Pilatesoefeningen zonder de rechte buikspieren te verkorten, yogaoefeningen, houding verbeteren, ademtechnieken, bevalhoudingen, ontspanningsoefeningen en mindfulness vullen elkaar hier goed aan.

Fit en gezond blijven en hoe doe je dat mindful? Wat heb je voor wensen? We kijken per keer wat ik je mee kan geven en jij doet wat met de tips waar je wat mee kan en vraagt naar de dingen die we samen gaan proberen op te lossen.

De ene week geef ik de sessies voor kwartaal 1 en 2 en de andere week de sessies voor kwartaal 3 en 4. Mocht ik die dag kramen in een gezin dan verschuift de sessie naar een week later.