beschrijving Zwanger-Fit

2 tot 3 keer per kwartaal organiseer ik Zwanger-Fit sessies. De data vind je bij agenda.

Tijdens zo’n sessie gaan we het hebben over de veranderingen in je lichaam, Welke aanpassingen je gaat maken en hoe je daar mee mindful om leert gaan. We doen Pilatesoefeningen om fit te blijven met sterke en tevens ontspannen spieren, zonder de rechte buikspieren te verkorten. Met heerlijk rustgevende muziek op de achtergrond. Ook hebben we het over ontspannen voorbereiden van je bevalling en het omgaan met pijn. Ook hier heb ik een paar mindfulness-oefeningen voor. We eindigen altijd met een ontspanningsoefening.

De sessies als je in Kwartaal1 van je zwangerschap bent zijn intensiever en worden, naarmate je meer richting Kwartaal 4 komt, steeds minder inspannend en meer ontspannen. Ook heb ik tips voor je partner om je te helpen tijdens de baring.

Nog geen kraamzorg geregeld? Bekijk dan mijn website Kraamzorg Voor Jullie en schrijf je nu in.

Het kan zijn dat ik omdat ik moet kramen in een ander gezin de sessie een week moet uitstellen.  Omdat ik streef naar een gezin per maand moet het ergens passen. In de agenda staat een datum en tijdstip, maar je kunt mij altijd vragen of ik ruimte in mijn agenda heb om te schuiven.